Korkea intensiteettiset Powerbuilding harjoitukset turvallisesti ja laadukkaasti toteutettuna

Meidän historia ja tarina lyhyesti

Olen Santeri Sandberg, päävalmentaja Aleksanteri Coachingilla. Urani ravinto- ja harjoittelupuolella ovat alkaneet leikin varjolla vuonna 2000, kun olin isäni mukana perinteisellä talkoovoimin pidetyllä yhdistyksen salilla, josta tulikin myöhemmin paikka omille lihatalkoille.

Kuitenkin intohimoni oli nuorena nyrkkeilykehissä, jossa ottelin menestyneesti kansallisella tasolla. Siellä ruokavaliot ja painonvedot sekä kovaa treenaaminen olivat viimeisenä mielessä illalla, ja ensimmäisenä aamulla. Oheisharjoitteluna oli jo silloin kehonpainolla harjoittelu, sekä voimatreenit sykleinä. En ole koskaan lakannut opiskelemasta makroravinteita, ruokavalioita tai eri treenimetodeita, joilla päämääränä on ollut kovempi kunto ja suorituskyky. Omia saavutuksiani powerbuildingissa voit seurata some-tileillämme. Mainittakoon se asia vielä, että olen kasvattanut huomattavan määrän lihasmassaa naurettavan pienillä treenimäärillä, ja hyvin harvalla treenifrekvenssillä, ja olen huomannut asiakkaissamme juuri frekvenssin (siis kuinka monta kertaa käy salilla esim. viikossa) olevan suurimpia kompastuskiviä unelmakropan, ja unelmien voimatasojen hankinnassa.

Tiimissämme toimii myös apuvalmentaja, sekä IT-tuki, ja he toivottavat myös kaikki tervetulleiksi valmennuksiemme pariin, ilman heitä en olisi puoliksikaan näin hyvä!

Yhteystiedot:
info@aleksantericoaching.com
fb: @Aleksanteri coaching

Lue lisää:

Kuva kuvioidusta pellistä Kuva kuvioidusta pellistä

Meistä

Teoriaa

Tuotteet

Etusivulle