Korkea intensiteettiset Powerbuilding harjoitukset turvallisesti ja laadukkaasti toteutettuna

Powerbuilding teoriaa

Olen tehnyt tutkimukseni ja kokeet jolla lihaskasvu voidaan maksimoida, kun käytössä ei ole suorityskykyä lisääviä aineita.
-Kumpi tutkimusryhmistä omaa suuremman lihasmassan, kehonrakentaja, vai voimanostaja? Vastaus on voimanostaja.
Tällöin harjoittelun tulee sisältää raskaita kyykkyjä, punnerruksia, sekä maastavetoja, jotta kehon kasvupotentiaali saadaan käyttöön.

-Milloin salilla harjoittelija saa eniten tuloksia? Vastaus on: Aloittelijana, ja sen jälkeen kun aloittelijavaihe on ohi, suorityskykyä lisäävillä aineilla.
Aloittelijan lihasmassan lisääntyminen on väistämätöntä, kun lihasta kuormitetaan. On yksilöllistä kuinka paljon, ja kuinka pitkään, mutta se on sääntö. Mitä silloin tapahtuu? Sarjapainot nousevat salilla, ja voimantuotto lisääntyy räjähdysmäisesti.
No entäs sitten kun kehitystä ei enää tule samalla tavalla, ja sama henkilö alkaa käyttämään suorityskykyä lisääviä aineita? Lihasmassan kasvu ja voimantuotto lisääntyy jälleen huomattavasti. Mitä sitten? Sarjapainot nousevat salilla jälleen.
Näemme, että lihaksen kasvun ja sarjapainojen kasvun välissä on ilmiselvä yhteys.

-Voiko henkilö sitten harjoitella isoilla painoilla ja saada kehitystä jos hän ei tee muita muutoksia, kuin laittaa koneeseen isot painot? Vastaus on ei.
Kun tehdään sarjoja isoilla painoilla, tulee aina haasteeksi treenivolyymin, eli kokonaistoistojen määrä. Henkilö ei voi tehdä samaa määrää toistoja, koska elimistöllä on lihasten palautumisen lisäksi myös hermoston palautuminen, joka on paljon kokonaisvaltaisempi, ja voi vaikuttaa yleiseen jaksamiseen ja yöuniin negatiivisesti.
Henkilö voi kehittyä parhaiten ja pisimpään, kun hän treenaa vähemmän, mutta kovempaa.
Suosittelen henkilökohtaista suunnitelmaa saadaksesi eniten apua kehitykseesi.

Sen lisäksi että powerbuilding on tehokkain tapa saada lihas kasvamaan, se sopii myös kiireisille ja perheellisille ihmisille, jotka kokevat salilla käymisen haastavaksi ajan hallinnan osalta.

Lue lisää:

Meistä

Teoriaa

Tuotteet

Etusivulle